PowerWinch PWH30000 PRO

PowerWinch PWH30000 PRO

PowerWinch PWH30000 PRO

  • Производител: POWERWINCH
  • Код на продукта: PWH30000 PRO
  • Наличност: В наличност
  • 6,990.00 лв.

  • Без данък:6,990.00 лв.

Описание

Хидравлична лебедка PowerWinch PWH30000 PRO е лебедка със здрав хидравличен мотор с клапан за контрол на налягането, като така осигурява висока ефективност при трансфера на енергия и дълъг експлоатационен живот. Хидравличната лебедка, за разлика от електрическата, е проектирана да работи с много по-тежки елементи, при които прецизността и силата са най-важни.
Хидравличните лебедки се задвижват от хидромотор. В зависимост от предназначението им размерът им може да варира. В нашия магазин ще намерите лебедки PowerWinch – надеждни хидравлични лебедки от производител с над 20 години опит в бранша. Поради предназначението, лебедките са оборудвани със стоманени въжета и подходящи куки. Двустепенният планетарен редуктор и права конструкция осигуряват по-малко съпротивление и по-големи линейни скорости. Автоматична, мултидиск, хидравлична спирачка осигурява нулево съпротивление и еднакви скорости навътре и навън, със и без товар. Работа при ниско ниво на шума, под 80 db. Прахово боядисване осигурява устойчивост на корозия, съответстващо с директивата rohs за външни условия.

Хидравличната лебедка е основното оборудване за превозни средства със специални услуги – линейки, противопожарни машинни, пътна помощ, гражданска защита, както и превозни средства окзващи съдействие извън националната пътна мрежа. В този аспект не само превозни средства за горите и спасителните служби, но също така и частни автомобили 4×4. Във всеки от тези случаи хидравличната лебедка е ключова част от екипировката, която може не само да спаси живота ви, но ще ви позволи да преодолеете планирания маршрут без никакви проблеми.

Цялата гама хидравлични лебедки powerwinch pwh pro са изградени в съответствие с всички стандарти на ЕС (комисия по стандартизация), включително и най-новия стандарт ЕN 14492-1.

Комплекта Хидравлична лебедка PowerWinch PWH30000 PRO включва:
– Лебедка с хидравличен мотор
– Монтажни елементи
– Кабелно дистанционно управление

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър