Условия за доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА


Dmauto-bg.com предлага безплатна доставка до офис на Econt или Speedy при поръчки над 100 лв. за артикули тежащи под 20 кг. Доставката се изпраща след потвърждение на поръчката в рамките на 24- 48 часа.   Времето за доставка варира в зависимост от размера на пакета и мястото на доставка. Малките и средните пакети се доставят в рамките на 2-7 работни дни (без почивни и празнични дни) от датата на поръчката. Поръчки съдържащи брони, врати, капаци и други големи части изискват специален режим на работа. За тях времето за доставка варира в рамките на 2-9 работни дни (без почивни и празнични дни). Услугата "наложен платеж" е за сметка на клиента. В случай на върната стока по желание на клиента транспортните разходи са за  негова сметка /не се отнася в случаите на сгрешени пратки/.


ПОВРЕДЕНИ ПРАТКИ


При получаване на поръчката инспектирайте всички пакети старателно за липсващи,повредени или неправилни части. Нашите складови работници полагат всички усилия, за да се предотвратят щети по пратките, но макар и рядко такива има.Ако получите повредената част, не приемайте пакета и го върнете на куриера за незабавно връщане към Dmauto-bg.com .

Dmauto-bg.com  не носи отговорност за липсващи,повредени или неправилни части след 10 работни дни, независимо от неизправната страна.